Tintamareskit


Saimme työparini kanssa tehtäväksi valmistaa tintamareskin Roadshowhun, jossa koulumme oppilaita käy kiertämässä yläasteilla esittäytymässä ja kertomassa ammattikoulustamme. Aloitimme luonnostelemalla sopivan kuvan pintakäsittelijä- ja raksahahmosta.

Levynä käytimme vaneria, jonka leikkasimme muotoon, hioimme ja pohjamaalasimme molemmin puolin. Etupuolelle tuli vielä tasoite, jotta saatiin kaikki pienimmätkin urat täytettyä. Hioimme kuivuneen tasoitteen ja lisäsimme päälle lateksipohjamaalin. Piirsimme luonnoksen kalvolle ja heijastamalla siirsimme kuvan levyyn, lopuksi leikkasimme pistosahalla kasvo-osiot pois.


Luonnoksen siirtäminen kalvolle.


Pohjamaali.


Tasoite.


Sävytimme hahmojen vaatteista asianmukaiset ja lisäsimme kuvaan koulun logon, raksapuolen opiskelijat tekivät vielä taittuvat tukijalat levyn taakse.


Taustavärin sävytyskokeiluja.


Valmis tintamareski.


Nähtyään tekemämme tintamareskin, myös kampaajat ja kosmetologit halusivat samanlaisen. Kävimme läpi millaisia värejä ja hahmoja he haluaisivat kuvaan, lopputuloksessa on kampaaja- sekä kosmetologi-opiskelija ja ympärillä välineistöä mitkä liittyvät heidän alaansa.


Valmis tintamareski kampaajille ja kosmetologeille.


Raksapuolen opiskelijat tekivät tukijalat.

Kommentit

Suositut tekstit